Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11392
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-09T08:27:32Z | - |
dc.date.available | 2022-05-09T08:27:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини : методичні рекомендації з навчальної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11392 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pidpala-tvmya-praktika-2022.pdf | 252,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.