Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.date.accessioned2022-05-11T08:39:50Z-
dc.date.available2022-05-11T08:39:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУправління виробництвом продукції тваринництва : методичні рекомендації для виконання практичних та самостійних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. В. Каницька, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2022. 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11400-
dc.descriptionКафедра птахівництва, якості та безпечності продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleУправління виробництвом продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kanicka-uprav-virob-produk-tvar-2022.pdf447,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.