Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.contributor.authorШвед, С. М.-
dc.contributor.authorSwede, S.-
dc.date.accessioned2022-05-19T10:14:11Z-
dc.date.available2022-05-19T10:14:11Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКурепін В.М., Швед С.М. Ефективність безпекових заходів у виробництві продукції свинарництва та напрямки її підвищення // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 34-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 23-25 березня 2022 р / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 53-57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11458-
dc.description.abstractСвинарство є важливою галуззю тваринництва, що пояснюється споживчими уподобаннями населення України. Тим часом, нагальною є потреба невідкладного здійснення інноваційних перетворень, які дозволили б покращити економічні показники підприємств галузі свинарства, забезпечити ринок свинини продукцією вітчизняного виробництва та задовольнити соціальний запит щодо доступної ціни та високої якості продукції. Оскільки будь-які перетворення обумовлюються сучасним станом системи, що перетворюється, слід проаналізувати діюче правове забезпечення галузі свинарства з питань охорони праці.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractPig breeding is an important branch of animal husbandry due to the consumer preferences of the population of Ukraine. Meanwhile, there is an urgent need for innovative transformations that would improve the economic performance of pig enterprises, provide the pork market with domestic products and meet the social demand for affordable prices and high quality products. As any transformations are determined by the current state of the transforming system, it is necessary to analyze the current legal support of the pig industry in the field of labor protection.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтваринництвоuk_UA
dc.subjectвітчизняне виробництвоuk_UA
dc.subjectпрофілактика та лікування хворобuk_UA
dc.subjectепідемічне благополуччяuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectlivestockuk_UA
dc.subjectdomestic productionuk_UA
dc.subjectdisease prevention and treatmentuk_UA
dc.subjectepidemic welfareuk_UA
dc.subjecttechnological processesuk_UA
dc.titleЕфективність безпекових заходів у виробництві продукції свинарництва та напрямки її підвищенняuk_UA
dc.title.alternativeThe effectiveness of safety measures in the production of pig products and ways to improve ituk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53-57.pdf144,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.