Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухорукова, Анна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Sukhorukova, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-09T06:25:57Z | - |
dc.date.available | 2022-06-09T06:25:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент і маркетинг харчових продуктів : для практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. Л. Сухорукова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11535 | - |
dc.description | Кафедра менеджменту та маркетингу | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Менеджмент і маркетинг харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
suhorukova-menedzh-harch-pr-prakt-2022.pdf | 350,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.