Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T06:47:24Z | - |
dc.date.available | 2022-06-30T06:47:24Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Виробнича (переддипломна) практика : методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, Р. О. Трибрат, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11611 | - |
dc.description | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Виробнича (переддипломна) практика | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pidpala-virob-prakt-181-bak-2022.pdf | 304,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.