Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11656
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.contributor.author | Островерх, В. | - |
dc.contributor.author | Ostroverkh, V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T11:48:04Z | - |
dc.date.available | 2022-06-30T11:48:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Федорчук В. Г., Островерх В. Ягідні культури способи зберігання та їх переробка // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 18 листопада 2021 р. Миколаїв: МНАУ, 2021. С. 107-109. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11656 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Ягідні культури способи зберігання та їх переробка | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2021 Статті (Факультет агротехнологій) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sbornik-1-124-126.pdf | 252,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.