Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorКучер, О. І.-
dc.contributor.authorKucher, O.-
dc.date.accessioned2022-07-01T10:27:04Z-
dc.date.available2022-07-01T10:27:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДудяк І. Д., Кучер О. І. Переробка бульб картоплі на крохмаль // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 24-26 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 52-53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11697-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПереробка бульб картоплі на крохмальuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-52-53.pdf231,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.