Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11705
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юлевич, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Ulevich, Olena | - |
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Lugovoy, Sergey | - |
dc.contributor.author | Каратєєва, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Karateeva, Helena | - |
dc.contributor.author | Баркарь, Євген Володимирович | - |
dc.contributor.author | Barkar, Evgen | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-31T10:17:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-31T10:17:28Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Біотехнології та біоінженерія. Вступ до фаху : навчальний посібник / О. І. Юлевич С. І. Луговий, О. І. Каратєєва, Є. В. Баркарь. Миколаїв : МНАУ, 2022. 285 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11705 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику наведено інформацію щодо історії розвитку біотехнології, її предмету, методів та завдань; надано уявлення про біообʼєкти та стадії біотехнологічного процесу, а також охарактеризовано напрямки застосування біотехнології у різних сферах: сільському господарстві, медицині, харчовій промисловості, енергетиці та охороні довкілля. Посібник розрахований на абітурієнтів, студентів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія, а також усіх, хто цікавиться однією з найдавніших і водночас однією з наймолодших наук і галузей промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Біотехнології та біоінженерія. Вступ до фаху | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
biotehnol-navch-posib-yulevich-2022.pdf | 7,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.