Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБондар, Алла Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBondar, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorКравцова, І.-
dc.date.accessioned2022-09-22T07:22:49Z-
dc.date.available2022-09-22T07:22:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКравцова І. Санітарно-гігієнічна оцінка утримання овець в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник А. О. Бондар. Миколаїв : МНАУ, 2022. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11778-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСанітарно-гігієнічна оцінка утримання овець в умовах ННПЦ Миколаївського НАУuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_Кравцова.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.