Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2022-11-03T13:04:57Z-
dc.date.available2022-11-03T13:04:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОснови фахової діяльності : метод. реком. до виконання контрольної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови фахової діяльностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy_fakhovoi_diialnosti_204_KR_B.pdf214,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.