Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T13:04:57Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T13:04:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Основи фахової діяльності : метод. реком. до виконання контрольної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Основи фахової діяльності | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovy_fakhovoi_diialnosti_204_KR_B.pdf | 214,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.