Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛункіна, Тетяна Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLunkina, Tetyana, scientific director-
dc.contributor.authorРудь, Натан-
dc.contributor.authorRud, Natan-
dc.date.accessioned2022-11-11T10:11:27Z-
dc.date.available2022-11-11T10:11:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРудь Н. Розвиток сучасних технологій: штучний інтелект // Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукр. інтер.-конф. здоб.вищ.освіти і мол.учених, 5-6 жовтня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 150-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи розвитку штучного інтелекту, визначено вплив стрімкого зросту попиту на його використання, висвітлено можливості застосування та технології використання у сферах сучасного життя , доведено важливість впровадження штучного інтелекту в банківську сферу.uk_UA
dc.description.abstractThe prospects for the development of piece intelligence have been examined, the introduction of a rapid growth in the growth of technology has been pointed out, the possibility of stoking that technology in the spheres of modern life has been shown, the importance of the introduction of piece intelligence into the banking sector has been brought to light.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсучасні технологіїuk_UA
dc.subjectштучний інтелектuk_UA
dc.subjectбанківський секторuk_UA
dc.subjectбанківські установиuk_UA
dc.subjectmodern technologiesuk_UA
dc.subjectpiece intelligenceuk_UA
dc.subjectbanking sectoruk_UA
dc.subjectbanking installationsuk_UA
dc.titleРозвиток сучасних технологій: штучний інтелектuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Молодь, наука, бізнес - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150-152.pdf700,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.