Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-06T10:08:58Z | - |
dc.date.available | 2022-12-06T10:08:58Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій / уклад. Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
striha-tehnohikontrol-virob-harch-prom-kurs-lekcij.pdf | 438,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.