Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каратєєва, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Karateeva, Helena | - |
dc.contributor.author | Юлевич, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Ulevich, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-07T09:45:06Z | - |
dc.date.available | 2022-12-07T09:45:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Каратєєва О. І., Юлевич О. І. Загальна біотехнологія : курс лекцій для здобувачів (короткого циклу) рівня вищої освіти ОПП «Біотехнології та біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми здобуття вищої освіти / О. І. Каратєєва, О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2022. 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12054 | - |
dc.description.abstract | У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Загальна біотехнологія» – науки, яка розглядає результати та перспективи використання біотехнології в сільськогосподарському виробництві з метою підвищення продуктивності, створення нових організмів, визначаються способи отримання цінних харчових білків і біологічно-активних речовин; наводяться методи трансплантації ембріонів, одержання трансгенних тварин; визначається ефективність підвищення генетичного потенціалу та прискорення селекційного прогресу за допомогою методів біотехнології; надаються знання методів біотехнологічної переробки продукції сільського господарства і його відходів в енергетичні та продовольчі ресурси. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Загальна біотехнологія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
karatyeyeva-yulevich-zagal-bioteh-lekc-2022.pdf | 980,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.