Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКельїна, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorKel’ina, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-12-13T09:30:06Z-
dc.date.available2022-12-13T09:30:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОрганічна хімія : метод. реком. для виконання лабораторних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва продукції тваринництва», 181 «Харчові технології», ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», ОПП «Біотехнології та біоінженерія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2022. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12074-
dc.description.abstractВикладений зміст лабораторних робіт з органічної хімії, що викладається на факультеті Технології виробництва і переробки продукції тваринництва у Миколаївському національному аграрному університеті. Основні розділи: теоретичні основи органічної хімії, характеристики, властивості основних класів вуглеводнів, похідних вуглеводів, біогенних сполук-
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe content of laboratory work on organic chemistry taught at the Faculty of Technology of production of animal husbandry products at the Mykolaiv National Agrarian University is presented. Main sections: theoretical foundations of organic chemistry, characteristics, properties of the main classes of hydrocarbons, hydrocarbon derivatives, biogenic compounds-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectорганічна хімія-
dc.subjectвуглеводи-
dc.subjectалкени-
dc.subjectалкіни-
dc.subjectарени-
dc.subjectспирти-
dc.subjectфеноли-
dc.subjectкеарбонові кислоти-
dc.subjectжири-
dc.subjectвуглеводи-
dc.subjectамінокислоти-
dc.subjectбілки-
dc.subjectorganic chemistry-
dc.subjectcarbohydrates-
dc.subjectalkanes-
dc.subjectalkenes-
dc.subjectalkynes-
dc.subjectarenes-
dc.subjectalcohols-
dc.subjectphenols-
dc.subjectcarboxylic acids-
dc.subjectfats-
dc.subjectcarbohydrates-
dc.subjectamino acids-
dc.subjectproteins-
dc.subject204 «Технологія виробництва продукції тваринництва» бакалавр-
dc.subject181 «Харчові технології» бакалавр-
dc.subject212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» бакалавр-
dc.subject162 «Біотехнології та біоінженерія» бакалавр-
dc.titleОрганічна хіміяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dcterms.subjectалкани-
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kelyina-organ-him-lab-rob-2022.pdf2,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.