Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.date.accessioned2022-12-19T09:05:30Z-
dc.date.available2022-12-19T09:05:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтандартизація, управління якістю, сертифікація сільськогосподарської продукції : метод. реком. для виконання практичних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12134-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтандартизація, управління якістю, сертифікація сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fedorchuk-standartizaciya-prakt-2022.pdf665,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.