Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦибрій-Сівак, Н. В.-
dc.contributor.authorTsybrii-Sivak, N.-
dc.contributor.authorБахмат, М. І.-
dc.contributor.authorBakhmat, M.-
dc.date.accessioned2022-12-19T09:41:32Z-
dc.date.available2022-12-19T09:41:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЦибрій-Сівак Н. В., Бахмат М. І. Значення сорту квасолі при вирощуванні // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 32-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12136-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗначення сорту квасолі при вирощуванніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-32-34.pdf102,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.