Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12179
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лумедзе, Імін Халідович | - |
dc.contributor.author | Lumedze, Imin | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
dc.contributor.author | Іовенко, Артем Володимирович | - |
dc.contributor.author | Iovenko, Artem | - |
dc.contributor.author | Білопольська, Таміла Петрівна | - |
dc.contributor.author | Bilopolska, Tamila | - |
dc.contributor.author | Посухін, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Posukhin, Vadim | - |
dc.contributor.author | Лумедзе, Тетяна Семенівна | - |
dc.contributor.author | Lumedze, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T11:35:54Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T11:35:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (професійної) практики з ветеринарної медицини для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти очної (денної) форми навчання спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / уклад. І. Х. Лумедзе та ін. Миколаїв : МНАУ, 2022. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12179 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» магістр | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (професійної) практики з ветеринарної медицини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
lumedze-metod-rekom-prakt-veter-med-2022.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.