Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorVasileva, Viliana-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.date.accessioned2022-12-27T10:37:28Z-
dc.date.available2022-12-27T10:37:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationVasileva V., Antipova L. Role of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraine // International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research. 2021, Vol. 5 (2), Pp.183-193. DOI: https://doi.org/10.29329/ijiaar.2021.358.3uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196-
dc.description.abstractThe planted areas of the perennial herbs in Ukraine reduced significantly the gross harvest of hay, green mass for silage, haylage, grass flour. Consequently, the deterioration of the fodder base has been proven, which negatively affects the development of the livestock industry. A decrease in the number of farm animals was established, which affected the level of production of meat and dairy products of both cattle and sheep, goats, and also entailed a discrepancy between the consumption of meat and milk by the population and the rational norms of human nutrition.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectfodder productionuk_UA
dc.subjectperennial grassesuk_UA
dc.subjectcrop structureuk_UA
dc.subjectanimal husbandryuk_UA
dc.subjectfodder balanceuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleRole of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ijiaar-2263.pdf866,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.