Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Vasileva, Viliana | - |
dc.contributor.author | Antipova, Lidiya | - |
dc.contributor.author | Антипова, Лідія Климівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T10:37:28Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T10:37:28Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Vasileva V., Antipova L. Role of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraine // International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research. 2021, Vol. 5 (2), Pp.183-193. DOI: https://doi.org/10.29329/ijiaar.2021.358.3 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12196 | - |
dc.description.abstract | The planted areas of the perennial herbs in Ukraine reduced significantly the gross harvest of hay, green mass for silage, haylage, grass flour. Consequently, the deterioration of the fodder base has been proven, which negatively affects the development of the livestock industry. A decrease in the number of farm animals was established, which affected the level of production of meat and dairy products of both cattle and sheep, goats, and also entailed a discrepancy between the consumption of meat and milk by the population and the rational norms of human nutrition. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | fodder production | uk_UA |
dc.subject | perennial grasses | uk_UA |
dc.subject | crop structure | uk_UA |
dc.subject | animal husbandry | uk_UA |
dc.subject | fodder balance | uk_UA |
dc.subject | profitability | uk_UA |
dc.title | Role of Perennial Herbs in the Development of Livestock in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ijiaar-2263.pdf | 866,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.