Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12361
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКараульна, О.-
dc.contributor.authorKaraulna, O.-
dc.date.accessioned2023-01-12T11:39:18Z-
dc.date.available2023-01-12T11:39:18Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКараульна О. Кулінарні рецепти Миколаївщини // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 81-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12361-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleКулінарні рецепти Миколаївщиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-83.pdf221,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.