Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Караульна, О. | - |
dc.contributor.author | Karaulna, O. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T11:39:18Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T11:39:18Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Караульна О. Кулінарні рецепти Миколаївщини // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 81-83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12361 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Кулінарні рецепти Миколаївщини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-83.pdf | 221,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.