Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Діна Віталіївна-
dc.contributor.authorTkachenko, Dyna-
dc.contributor.editorПустова Ольга Григорівна, редактор-
dc.contributor.editorЦокало Олена Олександрівна, редактор-
dc.date.accessioned2023-02-07T12:27:43Z-
dc.date.available2023-02-07T12:27:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. Г. Пустова, О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543-
dc.description.abstractБібліографічний покажчик «Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку технологій переробки і зберігання плодів та ягід. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань переробки і зберігання плодів та ягід.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСучасні технології переробки і зберігання плодів та ягідuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pereob_yag_2022-web.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.