Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, Діна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, Dyna | - |
dc.contributor.editor | Пустова Ольга Григорівна, редактор | - |
dc.contributor.editor | Цокало Олена Олександрівна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T12:27:43Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T12:27:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. Г. Пустова, О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543 | - |
dc.description.abstract | Бібліографічний покажчик «Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку технологій переробки і зберігання плодів та ягід. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань переробки і зберігання плодів та ягід. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pereob_yag_2022-web.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.