Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-02-16T09:23:45Z-
dc.date.available2023-02-16T09:23:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПавлюк С. І. Гастротуризм як метод популяризації нематеріальної культурної спадщини // Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., Миколаїв-с.Коблеве, 9 червня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 158-160.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12715-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleГастротуризм як метод популяризації нематеріальної культурної спадщиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти - 2022
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розвиток територіальних громад 2022-158-160.pdf576,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.