Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12715
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Pavlуuk, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T09:23:45Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T09:23:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк С. І. Гастротуризм як метод популяризації нематеріальної культурної спадщини // Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., Миколаїв-с.Коблеве, 9 червня 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 158-160. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12715 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Гастротуризм як метод популяризації нематеріальної культурної спадщини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти - 2022 Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розвиток територіальних громад 2022-158-160.pdf | 576,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.