Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовська, Тетяна Всеволодівна-
dc.contributor.authorBerezovska, Tatiana-
dc.date.accessioned2023-02-24T08:39:44Z-
dc.date.available2023-02-24T08:39:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІсторія та етнокультура України : метод. реком. для семінарських занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 "Технологія виробництва продуктів тваринництва" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. С. Побережець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12826-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleІсторія та етнокультура Україниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
berezovska-istor-ta-etnokult-ukr-2022.pdf521,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.