Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1871-1880 зі 3564.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Сучасні тенденції розвитку маркетингових досліджень в галузі харчових технологійСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Лесік, М.
2023Стратегії бренд-комунікацій в умовах євроінтеграційнх процесівСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Флакей, М. Г.
2023Аналіз ринку та конкурентів в маркетингових стратегіяхСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Нечипоренко, Ю. О.
2023Формування маркетингової стратегії підприємств в період кризиСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Онопрійчук, Д. О.
2023Розвиток експортного потенціалу України в умовах воєнного стануСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Калошин, Н. О.
2022Особливості розвитку готельного бізнесу ЕстоніїСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Мельник, Г. С.
2023Особливості біотехнології виготовлення сиру брі (brie) з використанням цвілевих грибів роду Penicillium CandidumЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Пехлак, К.
2023Біотехнологічні особливості отримання кисломолочних продуктів на основі коров’ячого та козиного молокаЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Романько, Р.
2023Оптимізація біотехнології внесення різних заквасок на хімічний склад кисломолочних продуктів з коров’ячого та овечого молокаЛуговий, Сергій Іванович, науковий керівник; Lugovoy, Sergey, scientific director; Рода, М.
2023Оптимізація біотехнології застосування заквасок на показники кефіру нежирного «Фанні» та лактонії кефірної з лактулозою «Лактонія» в умовах ПрАТ “Лакталіс-Миколаїв”Баркарь, Євген Володимирович, науковий керівник; Barkar, Evgen, scientific director; Квасниця, А.