Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13056
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.contributor.authorІовенко, Артем Володимирович-
dc.contributor.authorIovenko, Artem-
dc.contributor.authorЛумедзе, Імін Халідович-
dc.contributor.authorLumedze, Imin-
dc.contributor.authorПосухін, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorPosukhin, Vadim-
dc.contributor.authorЛумедзе, Тетяна Семенівна-
dc.contributor.authorLumedze, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-04-03T11:36:07Z-
dc.date.available2023-04-03T11:36:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМікробіологія : методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. П. Кот, А. В. Іовенко, І. Х. Лумедзе, В. О. Посухін, Т. С-М. Лумедзе. Миколаїв : МНАУ, 2023. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13056-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleМікробіологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kot-mikrobiolog-lab-prakt-mol-bak-2023.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.