Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13138
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курепін, Вячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kurepin, Vyacheslav | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-13T07:23:50Z | - |
dc.date.available | 2023-04-13T07:23:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Безпека життєдіяльності : метод. реком. щодо виконання індивідуальних завдань самост. підготовки здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. В. М. Курепін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13138 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.title | Безпека життєдіяльності | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpeka-zhittyediyalnosti-samost-181.doc.pdf | 436,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.