Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13138
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2023-04-13T07:23:50Z-
dc.date.available2023-04-13T07:23:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБезпека життєдіяльності : метод. реком. щодо виконання індивідуальних завдань самост. підготовки здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. В. М. Курепін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13138-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleБезпека життєдіяльностіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpeka-zhittyediyalnosti-samost-181.doc.pdf436,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.