Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13282| Назва: | Характеристика елементів агропродовольчих ланцюгів |
| Інші назви: | Characteristics of the aggreganic chain elements |
| Автори: | Пісоченко, Тетяна Сергіївна, науковий керівник Pisochenko, Tetyana, scientific director Граур, С. І. Graur, S. Савченко, А. В. Savchenko, A. |
| Ключові слова: | агропродовольчі ланцюги аграрний сектор конкурентоспроможність agro-food chains agrarian sector competitiveness |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Граур С. І., Савченко А. В. Характеристика елементів агропродовольчих ланцюгів // Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукр. інтер.-конф. здоб.вищ.освіти і мол.учених, 2-3 жовтня 2018 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2018. С. 209-211. |
| Короткий огляд (реферат): | Вивчено питання щодо характеристики елементів агропродовольчих ланцюгів. Досліджено конкурентоспроможність агропродовольчого сектору у всьому світі залежить від зв’язків у ланцюгу створення доданої вартості. The question of the characteristics of elements of agro-food chains is studied. The competitiveness of the agrofood sector worldwide is dependent on links in the value-added chain. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13282 |
| Розташовується у зібраннях: | Молодь, наука, бізнес - 2018 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 209-211.pdf | 343,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.