Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13334
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T11:04:32Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T11:04:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології галузі : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 39 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13334 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | 181 – «Харчові технології», магістр | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології галузі | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
petrova-innovac-tehn-galuz-181-magistr-kurs-2023.pdf | 644,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.