Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТішечкіна, Катерина Вікторівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTishechkina, Kateryna, scientific director-
dc.contributor.authorYelinek, Ye-
dc.contributor.authorЄлінек, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-05-02T12:51:52Z-
dc.date.available2023-05-02T12:51:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationYelinek Ye. Technology of production and processing of pig products = Tехнологія виробництва і переробки продукції свинарства // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 23 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353-
dc.description.abstractThe article is devoted to the technology of production and processing of pig products.uk_UA
dc.description.abstractСтаття присвячена технології виробництва і переробці продукції свинарства.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectpig breedinguk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectproduction свинарствоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectвиробництвuk_UA
dc.titleTechnology of production and processing of pig productsuk_UA
dc.title.alternativeTехнологія виробництва і переробки продукції свинарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка студент 2023-32-34.pdf429,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.