Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAlexandrov, A.-
dc.contributor.authorTsykhanovska, I.-
dc.contributor.authorGontar, T.-
dc.contributor.authorKokodiy, N.-
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2023-05-09T09:51:08Z-
dc.date.available2023-05-09T09:51:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationAlexandrov, A., Tsykhanovska, I., Gontar, T., Kokodiy, N., & Dotsenko, N. (2016). The study of nanoparticles of magnitite of the lipid-magnetite suspensions by methods of photometry and electronic microscopy. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4(11-82), 51-61. doi:10.15587/1729-4061.2016.76105uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13523-
dc.description.abstractМетодами фотометрії та електронної мікроскопії визначені функції розподілу частинок магнетиту, стабілізованих поверхнево-активною речовиною, за розмірами, і їх комплексний показник заломлення. За допомогою вимірювання коефіцієнта пропускання виконаний аналіз процесу седиментації наночастинок в ліпідо-магнетитових суспензіях різного складу і концентрації. За тимчасовим залежностям коефіцієнта пропускання розрахований ефективний середній радіус наночастинок. Ці частинки синтезовані як компонент біологічно-активних та харчових добавокuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectмагнетитuk_UA
dc.subjectфотометріяuk_UA
dc.subjectелектронна мікроскопіяuk_UA
dc.subjectрозмір частинокuk_UA
dc.subjectстійкістьuk_UA
dc.subjectліпідо-магнетитова суспензіяuk_UA
dc.titleThe study of nanoparticles of magnitite of the lipid-magnetite suspensions by methods of photometry and electronic microscopyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Scopus
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.