Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13684
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2023-05-12T07:53:49Z-
dc.date.available2023-05-12T07:53:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДоценко Н. А. Аналіз результатів готовності бакалаврів з агроінженерії до професійної діяльності в умовах інформаційно-освітнього середовища // Вісник Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка: наукове видання. Серія: Педагогічні науки. 2020. Вип. 1 (42). C. 47–54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13684-
dc.description.abstractУ статті представлено аналіз результатів готовності бакалаврів з агроінженерії до професійної діяльності в умовах інформаційно-освітнього середовища. Представлено порівняння рівнів сформованості готовності до професійної діяльності за планово-мотиваційним, конструктивно-операційним, рефлексивно- оцінювальним, дослідницько-творчим критеріями у бакалаврів з агроінженерії в умовах інформаційно- освітнього середовища в експериментальних та контрольних групах на початку та після завершення експерименту. Доведено, що розроблена технологія підготовки бакалаврів з агроінженерії підвищує рівень умотивованості та самостимулювання щодо роботи в інформаційно-освітньому середовищі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАналіз результатів готовності бакалаврів з агроінженерії до професійної діяльності в умовах інформаційно-освітнього середовищаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the resutls of agricultural engineering barchelors readiness for the professional activity in the conditions of informational and educational envirovmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доценко_7.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.