Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.date.accessioned2023-05-15T11:52:49Z-
dc.date.available2023-05-15T11:52:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія переробки плодів та овочів : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія переробки плодів та овочівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-pererobki-plodiv-ta-ovochiv-prakt-201.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.