Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T11:52:49Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T11:52:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки плодів та овочів : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки плодів та овочів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-pererobki-plodiv-ta-ovochiv-prakt-201.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.