Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гиль, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Gill, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Каницька, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kanytska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-23T13:18:52Z | - |
dc.date.available | 2023-05-23T13:18:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : методичні вказівки з лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої спеціальності 181 - «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. М. І. Гиль, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
standartizaciya-metrologiya-sertifikaciya-ta-upravlinnya-yakistyu-metod-181.pdf | 876,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.