Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Mikhail-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2023-05-23T13:18:52Z-
dc.date.available2023-05-23T13:18:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : методичні вказівки з лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої спеціальності 181 - «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. М. І. Гиль, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartizaciya-metrologiya-sertifikaciya-ta-upravlinnya-yakistyu-metod-181.pdf876,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.