Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14002
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorGamayunova, Valentina-
dc.contributor.authorФедорчук, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorFedorchuk, Mikhail-
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.contributor.authorПилипенко, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPilipenko, Tetyana-
dc.contributor.authorБакланова, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-05-26T11:13:40Z-
dc.date.available2023-05-26T11:13:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІнноваційні технології вирощування сорго цукрового на засадах біологізації та ресурсозбереження / В. В. Гамаюнова та ін. // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 24-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14002-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleІнноваційні технології вирощування сорго цукрового на засадах біологізації та ресурсозбереженняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24-28.pdf713,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.