Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14009
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГусенко, Анжела Анатоліївна-
dc.contributor.authorHusenko, Anzhela-
dc.date.accessioned2023-05-26T11:55:30Z-
dc.date.available2023-05-26T11:55:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГусенко А. А. Законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14009-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗаконодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31-34.pdf700,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.