Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14028
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
dc.contributor.author | Гармаш, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Harmash, N. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T06:54:04Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T06:54:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гармаш Н. О., Саламатіна О. О. Impact of breakfast cereals on human health // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 21-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14028 | - |
dc.description.abstract | У публікації порушено питання необхідності харчуватися вранці та актуалізовано проблему виробництва повноцінних сухих сніданків. Були проаналізовані дослідження вчених щодо впливу сніданку на організм дорослих та дітей. | uk_UA |
dc.description.abstract | The publication raises the issue of the need to eat in the morning and actualizes the problem of producing nutritious breakfast cereals. The research of scientists on the impact of breakfast on the body of adults and children was analyzed. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | здоров’я | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | сніданок | uk_UA |
dc.subject | сухий сніданок | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.subject | діти | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | rational nutrition | uk_UA |
dc.subject | breakfast | uk_UA |
dc.subject | breakfast cereal | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | children | uk_UA |
dc.title | Impact of breakfast cereals on human health | uk_UA |
dc.title.alternative | Вплив сухих сніданків на здоров’я людини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірка міжнародна 2023-21-23.pdf | 661,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.