Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBabych, M.-
dc.date.accessioned2023-05-29T08:59:46Z-
dc.date.available2023-05-29T08:59:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationBabych M. Component programs of balanced production of food and food raw materials // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 77-79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14054-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleComponent programs of balanced production of food and food raw materialsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77-79.pdf683,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.