Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14117
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимоша, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Ракова, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-31T06:12:32Z | - |
dc.date.available | 2023-05-31T06:12:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тимоша Ю. М., Ракова А. Ю. Millet as an alternative to all cereals // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 63-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14117 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуте питання глобального потепління із-за випадів парникових газів в атмосферу, та вирішення цієї проблеми. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | зміни клімату | uk_UA |
dc.subject | клімат | uk_UA |
dc.subject | врожай зернових культур | uk_UA |
dc.subject | просо | uk_UA |
dc.subject | ефективність вирощування проса | uk_UA |
dc.subject | глобальне потепління | uk_UA |
dc.subject | climate change | uk_UA |
dc.subject | cereal crop yield | uk_UA |
dc.subject | millet | uk_UA |
dc.subject | efficiency of millet cultivation | uk_UA |
dc.subject | global warming | uk_UA |
dc.title | Millet as an alternative to all cereals | uk_UA |
dc.title.alternative | Просо як альтернатива всім злакових | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірка міжнародна 2023-63-64.pdf | 643,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.