Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домарацький, Євгеній Олександрович | - |
dc.contributor.author | Domaratskiy, Yevhenii | - |
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-31T10:15:40Z | - |
dc.date.available | 2023-05-31T10:15:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму : метод. реком. для виконання самост. роботи та тест. контролю знань здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький, Н. В. Нікончук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 111 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krup-magistr-samost-201.pdf | 704,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.