Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДомарацький, Євгеній Олександрович-
dc.contributor.authorDomaratskiy, Yevhenii-
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2023-05-31T10:15:40Z-
dc.date.available2023-05-31T10:15:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва борошна, круп і комбікорму : метод. реком. для виконання самост. роботи та тест. контролю знань здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький, Н. В. Нікончук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 111 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва борошна, круп і комбікормуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krup-magistr-samost-201.pdf704,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.