Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14235
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.contributor.authorІгнатенко, Жанна Валеріївна-
dc.contributor.authorIgnatenko, Zhanna-
dc.contributor.authorPoisa, L.-
dc.date.accessioned2023-06-05T11:48:24Z-
dc.date.available2023-06-05T11:48:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationAntypova L., Ignatenko Zh., Poisa L. The position of alfalfa in the biologization of agriculture is an economic aspect // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 237-239.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14235-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleThe position of alfalfa in the biologization of agriculture is an economic aspectuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
237-239.pdf457,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.