Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorСавінок, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorSavinok, Oksana-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorЗюзько, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorZiuzko, Alla-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2023-06-07T06:16:19Z-
dc.date.available2023-06-07T06:16:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВиробнича практика : метод. реком. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Р. О. Трибрат, О. М. Савінок, О. І. Петрова, А. В. Зюзько, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14272-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВиробнича практикаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
virobnicha-praktika-magistr-181.pdf248,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.