Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТабацкова, Ганна Вячеславівна-
dc.contributor.authorTabatskova, Hanna-
dc.contributor.authorКрилова, Ірина Георгіївна-
dc.contributor.authorKrylova, Irene-
dc.date.accessioned2023-06-09T07:37:29Z-
dc.date.available2023-06-09T07:37:29Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОснови наукових досліджень : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. В. Табацкова, І. Г. Крилова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14313-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОснови наукових дослідженьuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tabackova-ond-241-sam-2023.pdf867,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.