Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гамаюнова, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Gamayunova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Хоненко, Любов Григорівна | - |
dc.contributor.author | Honenko, Lubov | - |
dc.contributor.author | Зубченко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Кумпан, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T10:39:45Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T10:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Хоненко Л. Г., Гамаюнова В. В., Зубченко В. О., Кумпан В. В. Використання вермикультури у кормовиробництві // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 35-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14528 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень способу використання дощових черв’яків як альтернативного джерела білка. Розглянуто останні публікації зарубіжних та вітчизняних вчених щодо застосування вермикультури для покращення поживної цінності кормів. Надано рекомендації щодо застосування вермикультури у виробництві корму. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of research on the method of using earthworms as an alternative source of protein are presented. The latest publications of foreign and domestic scientists regarding the use of vermiculture to improve the nutritional value of feed are considered. Recommendations on the use of vermiculture in fodder production are provided. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | дощові черв’яки | uk_UA |
dc.subject | кормовиробництво | uk_UA |
dc.subject | вермікультура | uk_UA |
dc.subject | верміпротеїн | uk_UA |
dc.subject | earthworms | uk_UA |
dc.subject | fodder production | uk_UA |
dc.subject | vermiculture | uk_UA |
dc.subject | vermiprotein | uk_UA |
dc.title | Використання вермикультури у кормовиробництві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-35-37.pdf | 528,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.