Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636
Назва: Ресурсозберігаюча дрібнотоварна технологія виробництва гливи
Автори: Чернишов, І. В.
Ключові слова: глива
технологія
ресурсозбереження
субстрат
mushroom
technology
resource conservation
substrate
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чернишов І. В. Ресурсозберігаюча дрібнотоварна технологія виробництва гливи // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 179-181.
Короткий огляд (реферат): В матеріалах наведено основні положення розробленої ресурсозберігаючої технології підготовки субстрату для вирощування гливи, що передбачає гідротермічну пастеризацію з подальшою аеробною ферментацією. Обладнання для підготовки субстрату орієнтоване на простоту використання та доступність навіть для присадибних та невеликих фермерських господарств.
The materials provide the main provisions of the developed resource-saving technology for preparing the substrate for growing mushrooms, which involves hydrothermal pasteurization followed by aerobic fermentation. Substrate preparation equipment is focused on ease of use and affordability even for homesteads and small farms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14636
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-179-181.pdf548,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.