Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14647
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гоменко, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T08:57:38Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T08:57:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гоменко Д. В., Ковальова О. М. Напрями підвищення ефективності виробництва сої в контексті забезпечення продовольчої безпеки // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 201-203. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14647 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто важливе народногосподарське значення сої у забезпеченні продовольчої безпеки світу. Визначено основні напрями підвищення ефективності її виробництва: використання новітніх сортів, системи органо-мінерального удобрення, дотримання технології вирощування, інноваційних засобів, зокрема інокулянтів та сучасних органічних добрив промислового виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered the important national economic importance of soybeans in ensuring food security of the world. The main directions for increasing the efficiency of its production have been determined: the use of the latest varieties, the system of organo-mineral fertilization, compliance with cultivation technology, innovative means, in particular, inoculants and modern organic fertilizers of industrial production. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | ефективність виробництва сої | uk_UA |
dc.subject | народногосподарське значення сої | uk_UA |
dc.subject | напрями підвищення ефективності виробництва сої | uk_UA |
dc.subject | soybeans | uk_UA |
dc.subject | efficiency of soybean production | uk_UA |
dc.subject | national economic importance of soybeans | uk_UA |
dc.subject | directions for increasing the efficiency of soybean production | uk_UA |
dc.title | Напрями підвищення ефективності виробництва сої в контексті забезпечення продовольчої безпеки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prod_bezp-22-05-23-201-203.pdf | 540,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.