Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2023-07-04T12:13:16Z-
dc.date.available2023-07-04T12:13:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції бджільництва : методичні рекомендації до виконання самостійних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14658-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції бджільництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ivanova-tvp-bdzh-sam-204-bak-2023.pdf766,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.