Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевченко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-07-05T07:35:13Z-
dc.date.available2023-07-05T07:35:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛевченко М. В. Розведення нутрій як перспективний напрямок галузі тваринництва // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 231-233.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14661-
dc.description.abstractУ матеріалах висвітлено актуальні питання відновлення галузі тваринництва в Україні на засадах використання найкращих практик ведення галузі нутріївництва.uk_UA
dc.description.abstractThe materials show the actual nutrition of the food industry in Ukraine in the ambushes of the best practices of the food industry.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнутріїuk_UA
dc.subjectщенінняuk_UA
dc.subjectспаровуванняuk_UA
dc.subjectстатеві органиuk_UA
dc.subjectстатева зрілістьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectpuppyhooduk_UA
dc.subjectmatinguk_UA
dc.subjectstate organuk_UA
dc.subjectstate maturationuk_UA
dc.titleРозведення нутрій як перспективний напрямок галузі тваринництваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-231-233.pdf527,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.