Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Karateeva, Helena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чайка, Р. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T12:13:32Z | - |
dc.date.available | 2023-07-10T12:13:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чайка Р. Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685 | - |
dc.description.abstract | Дипломну бакалаврську роботу виконано на 63 сторінках друкованого тексту, з використанням 70 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань із них 3 латиницею. Також дипломна робота має вступ, 4 розділи, 8 підрозділів, 15 таблиць, 7 рисунків, висновок, пропозиції та список використаних джерел. Тема дипломної роботи: «Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв»». Мета досліджень – порівняння двох видів заквасок які використовуються при виробництві сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція», а саме заквасок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO, їх складу та напрями їх використання. Об’єкт досліджень – процес виробництва сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція». Предмет досліджень – процеси зброджування закваскок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: • Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Порівняти різні види заквасок, які використовуються при виготовленні Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Проаналізувати вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Методи дослідження – загально-прийняті стандартні методи шляхом спостереження та аналізу. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чайка Р -162.pdf | 708,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.