Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ziuzko, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Арбузенко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T07:54:42Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T07:54:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Арбузенко О. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 44 сторінках та містить 10 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 46 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Об’єктом досліджень була технологія виготовлення варених ковбас. Метою роботи є оцінити технологію виробництва варених ковбас. Завдання досліджень: охарактеризувати асортимент варених виробів; дослідити технологічну схему виробництва варених виробів; розрахувати основну сировину для виготовлення варених виробів; визначити кількість технологічного обладнання та площу площу виробничих приміщень; охарактеризувати технологію виробництва варених ковбас; оцінити якість готового продукту; визначити кількість працюючих працівників на виробництві та витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення варених ковбас, розраховано кількість основної та допоміжної сировини для виготовлення варених ковбас; розраховано кількість обладнання, виробничих площ та чисельності працівників для виробництва варених ковбас; оцінено якість варених ковбас. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Арбузено О.Д_пт..pdf | 689,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.