Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Борисова, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T08:02:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T08:02:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Борисова А. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14694 | - |
dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота розміщена на 57 сторінках. Містить 21 таблицю та 3 рисунки. Кількість бібліографічних джерел – 68. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». Мета кваліфікаційної роботи – впровадити на підприємстві ТОВ «Терновський хлібзавод» виробництво продукції функціонального призначення, а саме батончиків з нутом. Завдання дослідження: проаналізувати асортимент кондитерської продукції; навести технологічні схеми виробництва основних груп кондитерської продукції, які виробляє підприємство; провести розрахунок маси сировини і готової продукції, розрахувати і охарактеризувати технологічне обладнання, розрахувати виробничі площі; навести технологічну схему виробництва в апаратурному оформленні та провести її опис; провести аналіз небезпечних факторів, які можуть бути на підприємстві та навести їх карту аналізу; проаналізувати вимоги до якості сировини та готової продукції; зобразити блок-схему виробництва продукції; провести розрахунок чисельності працівників виробництва та розрахувати витрати ресурсів на виробництво батончиків; навести будівельні рішення; визначити, які можуть існувати небезпеки для людини, яка працює на ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Було зроблено висновки і надано пропозиції підприємству. Визначено, яке суфле виявилося кращим за органолептичними показниками, харчовою та біологічною цінністю. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Борисова А.О_пт. .pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.