Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorБорисова, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T08:02:25Z-
dc.date.available2023-07-11T08:02:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБорисова А. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14694-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота розміщена на 57 сторінках. Містить 21 таблицю та 3 рисунки. Кількість бібліографічних джерел – 68. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». Мета кваліфікаційної роботи – впровадити на підприємстві ТОВ «Терновський хлібзавод» виробництво продукції функціонального призначення, а саме батончиків з нутом. Завдання дослідження: проаналізувати асортимент кондитерської продукції; навести технологічні схеми виробництва основних груп кондитерської продукції, які виробляє підприємство; провести розрахунок маси сировини і готової продукції, розрахувати і охарактеризувати технологічне обладнання, розрахувати виробничі площі; навести технологічну схему виробництва в апаратурному оформленні та провести її опис; провести аналіз небезпечних факторів, які можуть бути на підприємстві та навести їх карту аналізу; проаналізувати вимоги до якості сировини та готової продукції; зобразити блок-схему виробництва продукції; провести розрахунок чисельності працівників виробництва та розрахувати витрати ресурсів на виробництво батончиків; навести будівельні рішення; визначити, які можуть існувати небезпеки для людини, яка працює на ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Було зроблено висновки і надано пропозиції підприємству. Визначено, яке суфле виявилося кращим за органолептичними показниками, харчовою та біологічною цінністю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борисова А.О_пт. .pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.