Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14696
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Савінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Savinok, Oksana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гармаш, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T08:15:28Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T08:15:28Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гармаш Н. Технологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14696 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота обсягом 66 сторінок складається із вступу, розділів «ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ», «МАТЕРІАЛИ, УМОВИ І МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ», «РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ», «ОХОРОНА ПРАЦІ», висновків, пропозицій та списку використаної літератури із 34 джерел інформації. Містить 1 рисунок, 17 таблиць, додатки (А, Б, В, Г, Д, Е, Є, Ж, З). Тема кваліфікаційної дипломної роботи: «Технологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». У першому розділі було розглянуто сучасні тенденції хлібопекарної та харчоконцентратної галузі, що характерні як для України, так і для країн ЄС. Проаналізовано стан виробництва харчових продуктів в нашій країні з економічної точки зору. Другий розділ описує ТОВ «Терновський хлібзавод» як місця дослідження та методи проведення досліджень. Основна діяльність підприємства – виробництво хліба та хлібобулочних виробів. За розрахунками третього розділу було спроєктовано виробничий цех з виробництва сухих сніданків та розміщено будівлі і споруди на території підприємства. План цеху та генеральний план підприємства було розроблено з урахуванням вимог протипожежної безпеки. У четвертому розділі було визначено небезпечні фактори, що можуть спричинити нещасні випадки з працівниками, та розроблено запобіжні заходи з охорони праці. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сухих сніданків в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гармаш Н.О._пт.pdf | 3,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.